Безжични системи и детектори

Безжични датчици за нарушение

Безспорен лидер в произвотството на детектори от най-висок клас.MADE IN ISRAEL

виж съдържанието
Безжични контролни панели

Visonic от дълги години държи водещи позиции прииновациите свързани със сигурността.Днес,Visonic е международно признат доставчик на най-развитите и надеждни безжични системи за сигурност на дома.
Неговата широка гама предлагани продукти от серията PowerMax е насочена към различни нужди и бюджети. Всички контролни панели PowerMax могат да бъдат свързани към широк кръг безжични периферни устройства,като по този начин предоставят изкл'чителна гъвкавост при инсталация . Интуитивните менюта гарантират лесна употреба и програмиране.
Високо надеждни и доказани при употребата в повече от 1 милион инсталации по цял свят,системите PowerMax са сертифицирани по повечето международни стандарти за сигурност.

виж съдържанието
Датчици за безопасност и специални датчици

Безопасността е естествено продължение на сигурността. Visonic има водеща позиция в индустрията на предлагане на пълния спектър от решение за безопасност на жилището, които пазят хората в домовете си и предпазват домовете им докaто са надалеч. Системите за безопасност на дома Visonic се състоят от пълната гама изцяло контролирани безжични сензори за дим, газ, CO, наводнение и термичен контрол, всеки от които може да извести и повика помощ при спешен случай или тревога.

виж съдържанието